6. mars 2012

Petter Spett :)

For tiden er det ganske koselig ute. Vi har nå 3 ekorn, hvertfall 2 hakkespetter, fortsatt en drøss med nøtteskriker og "vanlige småfævLær" Men idag er det Petter-Spetts tur til å få et helt blogginnlegg for seg sjøl.. eller nesten da... Det er noen blåmeiser som blander seg inn som vanlig.. hehe
Først satt han i toppen av grana og lurte på om han skulle spise sjøl om jeg satt på trappa og speidet på han... Men tilsutt tok sulten overhånd :)
Petter Spett er VELDIG glad i meiseballer, og han bryr seg ikke om de ramler ned... han bare følger etter om han river ned alle... så spankulerer han rundt på bakken og jager vekk ALLE andre. Han er så fin atte :) (Haha nå er det noen viktigperer som vil si; Marianne, det der er en hu-flaggspett og slettes ikke en Petter... Men om sagt det var to stykk her idag og da har jeg noen bilder av hver og for enkelhet skyld blir de til en Petter-Spett)
Her er det jeg snakker om... Blåmeiser som blander seg inn alltid... hehe Men de rekker ikke få så mye mat om gangen da de har stooor respekt for en spett ;)
Meiseballesjefen ;) HALLA :))
-Bloggas

Ingen kommentarer: