26. juni 2010

Forsinka reisebrev :)

Dag 1: Fredag 28. Mai la vi ut i den store verden på biltur :) Maya Therese hadde med startprovianten ;)
Første overnattinga hadde vi på Daftø camping... Det sprutregna og strøm fikk vi aldri til å funke i vogna, så første kvelden var vi nok et underlig syn... For ikke å glemme at vi aldri klarte hekte av vogna sjøl og dermed måtte spørre fremmede mennesker om hjelp... Men vi var i godt humør og hadde et par kubbelys, så vi klarte oss bra!!

Dag 2: Lørdagen gikk stort sett med til å kjøre, kjøre og atter kjøre... Vi kjørte nedover Svenskekysten helt til vi kom til Helsingborg. Der tok vi båten over til Helsingør og det er der de fleste bildene her er fra :)
Så er det et bilde fra en rast, hvor Maya Therese har en litt spesiell slapp-av-stilling ;)

Dag 3: Var vi i løveparken :)Spesielt falt jeg nok for den lille apefamilien:) Den natta overnattet vi på en dansk kro... Maya Therese og jeg var en ute en tur og på det lille bildet nederst til høyre kan dere se vi kopierte en reklame...

Dag 4: Ja det var den dagen alt mulig skjedde...
Jeg skulle for første gang til Tyskland... Trudde jeg kunne litt tysk, men så fort noen snakka tysk til meg blacka det fullstendig i hue på meg... klarte ikke stotre engelsk engang... så stamma fram noen lyder som ingen skjønte... ikke meg sjøl engang... Veldig merkelig opplevelse... men det morsomme var jo at når jeg satte meg ned å bare hørte dem snakke skjønte jeg jo litt av hvert... snodige greier...
Men før vi kom så langt punkterte bilen.... URG... Men vi klarte vårsj :) LENGE LEVE NAF!!! (Bare si ifra om jeg skal verve dere!! for 930 kroner året FÅR dere en flott veibok inntil 2 bilberginger i året i HELE EUROPA, Juridisk hjelp om noe skulle oppstå, Tilgang på NAFtester (f.eks ved kjøp av bruktbil, eu-kontroll osv) til en rimeligere penge. + 30 øre minus-på-stedet-bensinpris hos statoil og en haug med andre rabattmuligheter som jeg desverre ikke alltid husker å utnytte... men det er virkelig noe som jeg ANBEFALER!! Ikke minst for å kunne være trygg på at du får hjelp når du av en eller annen grunn stopper på feil sted til feil tid og ikke akkurat er bilmekaninker...)
Når vi var i tyskland spiste vi på en restaurant på Rote Strasse som hadde VELDIG god mat :) Og det var nok mat til ganske rimelig pris :)
På vei tilbake til Slangerup hvor vi hadde vogna plassert de dagene vi var i Danmark, fikk vi kjenne litt vindkast over storebælt-brua... og jeg trur vi alle fem holdt pusten veldig mye over den brua...
Vi klarte også å kjøre oss bort den kvelden.. På tross av GPS... Ja så det var en innholdsrik dag og vi vil aldri glemme at alle veier fører til Hillerød :)

Dag 5 og 6: (De har kommet på samme kollage siden jeg bare kan laste opp 5 bilder per post) Nederst til venstre kan dere se at vi bodde nermest oppi en byggeplass et par netter i Danmark, men det gikk helt fint... Vi var jo ikke på ferie for å sove akkurat ;)
Litt over der er et bilda av meg som synger om alle haiene som kveldsunderholdning siste kvelden, når vi ENDELIG hadde funnet en campingplass som ikke var noens åker (Stol aldri helt på en GPS...) Sjekk også ut den fine vong, med perlehjerte i bakruta til og med ;)

Tusen takk, jenter, for en fantastisk koselig, morsom, hyggelig, innholdsrik,festlig og lattermuskeltrimmende tur!!!

Ingen kommentarer: