31. januar 2011

ABC i ord og bilder bokstav M

Synes det konseptet er ganske artig og var litt lei meg ja aldri rakk å følge opp med innlegg på den helnorske utgaven, men nå har jeg kommet over en ny http://abcscandinavia.blogspot.com/ som dekker både Norge, Sverige og Danmark... Gøyt!!! :))
Nå har de kommet til bokstaven M, og her er mitt om:

Mirakler
Og et av de største miraklene jeg vet om er hvordan Livet fungerer. At bittesmå frø, blir enormt store trær, at mennesker har vært så små at de har hatt plass i Mammaers mager eller hvordan fugler går fra å bo inni et egg, til å være klare for verden atter bare noen uker....
Jeg hadde tidligere dvergpapegøyer som fikk babyer og vi fikk knipse bilder av dem underveis. Nå er dette fra før digitalkamera-tiden, men morsomt likevel ;) De blir klekka med et par dagers mellomrom så her er to klekket:

Foreldrene var førstegangsforeldre og klarte ikke følge opp alle fire barna (Tinky Winky, Dipsy, Laa-laa og Po), så vi måtte hjelpe til litt med foringa.

De vokser fort og rugekassa ble etterhvert at trangt, men godt og varmt sted å være for de små...

I og med at vi måtte hjelpe til med matinga fra starten og kosa masse med dem hver dag, ble de noen veldig kosete flotte papegøyeunger :)

På dette siste bilde er "gøyen" snart klar for utflytting... Alt skjer på få uker og er rett og slett bare et MIRAKEL!!

5 kommentarer:

Jørgen sa...

Det er spændende at læse om din kobling af mirakler og livet - og det er jo så fantastisk godt illustreret med forandringen fra æg, til lille fugl til stor fugl.

Unknown sa...

Tusen takk for det ;)

Mamma. sa...

Innmari koselig å se igjen disse bildene. Mange gode minner.

Unknown sa...

Så bra ;) Ja det er ei stund sida detta ;)

Muldra sa...

Åh, jeg huske disse små her! Kjenner enda varmen av de små, runde kroppene i hendene mine når jeg tenker på det :-)