26. april 2016

En anbefaling fra meg!!

Først et utrolig dårlig bilde av aktiviteten som foregår i kassa mi om dagen. Et kjøttmeispar har begynt eggleggingen. Vi får håpe Kikki lar både foreldre og barn være i fred. Jeg har gjort noen tiltak på utsiden av kassa ihvertfall, så det skal være litt bedre odds for fuglene.
Ellers har jeg en anbefaling idag. En ny app fra miljødirektoratet som blir bedre og bedre etterhvert som nye fugler blir lagt inn i databasen.
Jeg har nå testet den ut et par dager hvor jeg sitter ute på verandaen og lar appen finne ut hvilke fugler som synger så fint. Resultatene hos meg er at noen av de jeg har lurt mest på er noe så enkelt som Bokfink og Grønnfink.
Så da vet jeg det. 
For alle oss som er litt interesserte i naturen men som synes det å søke seg fram på nettet etter hvilken fugl det er som synger er vanskelig, er denne appen en fantastisk gave!!! 
Apple sin utgave er en iphone-app så om du vil ha den på ipad'en din må du endre oppe i høyre hjørne i appstore så du søker etter iphone-apper. (kan hjelpe deg en dag, Mor :) )

Ingen kommentarer: