21. september 2006

YYYYYyyyyyyyyYYYYIIIIiiiiiiHA!!!!!!! Jippi- Internett er min verden!!!

Endelig idag opprant dagen jeg har ventet på en god stund nå. Jeg fikk gå på posten og hente en pakke med ADSL'n min i. gå rett hjem å koble meg opp... Kjempefest!! Så nå er det ikke lett å slippe unna kontakt folkens... alle muligheter åpne når jeg har både nett, hustelefon og mobil... ingen unnskydninger for noen... ikke meg engang...


Men jeg vil jo si det har skjedd flere ting de siste dagene... Igår (eller forrige dagen alt etter som vi lar klokka eller svnen styre) Var jeg og lekte med Anne og Sivert. Ja det er han som er på bildene her... Mens jeg var der fikk jeg et spørsmål som jeg var veldig glad for å få. (Og nå kjære baptist-venner kommer testen om dere godtar meg....) Jeg ble spurt om å være fadder for Siverten. Jeg ble kjempeglad og rørt over at Anne og Petter vil ha meg i nærheten av livet hans framover også... Selvfølgelig gikk vi et par runder i forhold til dette med dåpssyn og sånt, men enden på visa er uansett: de vil ha meg og jeg vil ha dem.

Dette er forresten en genser han fikk av meg i 5 mnd presang. Kuul? Det er egentlig ikke før fredag, men vi sier allerede nå: Gratulerer med å ha blitt så stor gutt Sivert!!

3 kommentarer:

Unknown sa...

De her klokkesletta som det står at det blir publisert er jo helt på bærtur.... Nå er klokka 2.30AM og jeg går og legger meg.... Nattinatt!

Unknown sa...

Nå har jeg bytta tidssone så da er vi hvertfall enige her innafor en time.... Natta ja...

Inger sa...

meg å i dåp! ;)