21. april 2010

Mr. Aske

prøvde egentlig legge dette inn som status på FB'a mi, men det blei for komplisert å skrive så langt når jeg bare ligger her med mobilen og ikke pc'n ;) men ja Mr. Aske som enkelte velger å kalle askeskyen fra Island og den vulkanen med det fryktelig vanskelige navnet er temaet mitt idag... Egentlig hadde jeg bestemt meg for å holde tåta mi om det der men det finnes grenser for hvor lenge jeg klarer tie ;)
For det første vil jeg takke moder jord for at hu brysker seg litt og gir media noe å hause opp... For det synes jeg de gjør til gangs... Egentlig ganske ironisk at askeskyen blir kalt for mr. Aske når det spys ut av moder jord ;) jaja Men jeg skulle ønske folk kunne roe ned litt... For så lenge det ikke står om liv eller helse på folk har vi alltid klart å komme oss fram her i verden... Ja det går kanskje litt saktere, men hvorfor så travelt? Litt kjipt å miste lønna si og ikke ha forsikring som dekker det... Men bortsett fra det ordner det meste seg... Hvorfor ikke heller ta fram facinasjonsbrillene vi hadde på da vi så gamle snurrefilmer om vulkaner på skolen?

3 kommentarer:

Unknown sa...

glemte visst å si noe... Så vidt jeg veit er det fryktelig mange land som bør takke jordas vulkanske aktiviteter for at de i det hele tatt eksisterer... Hmmm det måtte bare ut.. Hehe

Inger sa...

Haha, trodde først det var dr Ask du hadde skrevet et innlegg om, så jeg var meget spent! :p Hoho. Og, ja, Island hadde strengt tatt hatt problemer med å spy lava ut på isbreen sin og spre aske overalt hvis ikke det hadde vært noen andre vulkaner som hadde laget den vulkanen som spyr nå, for da hadde det bare vært hav der. Sånn omtrent.

Unknown sa...

Hehe nei det var ikke dr. Ask, men må innrømme jeg tenkte på han da jeg skreiv det.. hehe det hørtes kanskje ikke bra ut ;) og JA nettopp.. det ville vært hav... Og vi er vel glad for at Island finnes egentlig... ;)