7. september 2011

HJEEEEEEEEELP!!!

Kan noen hjelpe meg med å si hva slags fugl dette er??? Blir snart koko av å ikke vite hva/hvem min nye venn er.. ;)
5 kommentarer:

Unknown sa...

Tuuusen takk til min kloke mor som også tror det er en Sivhauk ;))

Mamma sa...

Det der ser da vitterlig ut som en sivhauk. Eller rettere sagt to ulike: Den mørke med 'gullhjelmen' er nok en ungfugl - og den mer gråaktige som sitter i treet en voksen, sannsynligvis en hann. Men siv... er det det hos dere?

Unknown sa...

Tjihi ja altså vi bor jo mellom den store elven og en mindre evje og det er mulig det er et sivbefengt område.... men jeg er ikke den som har gått mest elvelangs her siden det er veldig utilgjengelig... Men det er hvertfall siv langs hele vår side av lågen.. Men hva slags siv kan jeg ikke artsbestemme hvertfall ;)og kan det være sånn siv som er i skogen her?? inte vet jag inte men nå har jeg sendt linken til fuglevennen.no (Norsk Ornitologisk Forening ja) med spørsmåla mine.. ;)

Unknown sa...

Ornitologen på Fuglevennen.no har bekreftet at det er en Sivhauk. Så da kan familien smart være fornøyde med seg selv ;) Og det er sent en melding til NOF Buskerud, så da har jeg gjort min oppgave som fuglesamfunnsengasjert verdensborger ;)

Unknown sa...

Da har jeg fått inn en rettelse her. Det bildet i midten er ikke en sivhaukmamma men en Musvåk :) Og jeg blir jo ikke lei meg av den grunn... det bare utvider bekjentskapskretsen min ytteligere.. hehe har jo tidligere også prøvd fugleblogging så det er jo gøyt det :)
Da også ble jeg rettet på.. hehe ;)